Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Νίκου Παπανδρέου στο ΕΒΕ Φθιώτιδας

Χθες Πέμτη 21.10.10, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Νίκος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Τουσιάδη, συναντήθηκε στα γραφεία του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας με εκπροσώπους του ΕΒΕ και της Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών . Κατά την διάρκεια της συναντήσεως διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων όσον αφορά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτή την στιγμή τους επιχειρηματίες της Φθιώτιδας καθώς και για τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ο κ. Νίκος Παπανδρέου, επικεφαλής του συνδιασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δήλωσε στους συνομιλητές του ότι υπάρχουν μέτρα που μπορούν άμεσα να βελτιώσουν την κατάσταση άρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.
Την βούληση αυτή, οι μέχρι σήμερα κρατούντες δεν την είχαν ενώ αυτός και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι άμεσα να εφαρμώσουν όλα τα απαραίτητα μετρα  προς ώφελος των επαγγελματοβιοτεχνών. Για το πρόβλημα του παραεμπορίου ο κ. Νίκος Παπανδρέου δήλωσε ότι εφ όσον εκλεγεί Περιφερειάρχης, εντός ενός μηνός θα έχει εξαφανίσει το φαινόμενο του παραεμπορίου - λαθρεμπορίου  που είναι κατασροφικό για τους νόμιμους εμπόρους του τόπου μας και για το οποίο κανείς δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου